marți, 4 octombrie 2011

Haine , Tzoale

Se pare ca a venit timpul sa ne luam ramas bun de la vara, toamna se repede cu pasi repezi si gandurile noastre incep sa strabata cei mai pufosi munti cu o dorinta arzatoare de a-I strabate.
Desingneri deja incep sa-si faca de cap cu noile tendinte de toamna-iarna , incercand sa faca din acesta gama una cat mai variata si speciala pentru momentele de sarbatoare. Vor sa ofere ceva nou, incitant si placut ochiului nostru.
Se pare ca noi nostri designeri s-au gandit si la alegerile noastre intrucat dorec sa faca cat mai multe modele, astfel sa fie pe placul tuturor, revenirile la nuantele de bej si negrru, inspiratiile rusesti, un volum exagerant din care putem allege dupa placul si inima noastra.
Haine vor fi cat mai stilate, cat mai simple, taieturi clasice, si pe cat posibil, materiale mate.
As dori sa va prezint numeroasele geci de blana , avantajele si dezavantajele lor, precum si preturile sezoniere.
Gecile de blana ofera caldura optima necesara mentinerii corpului uman pe timpul iernii, nu transpire in ele si au un aspect frumos.
Hainele se modifica in functie de anotimp, in timpul iernii ne trbuiesc geci destul de groase care sa ne mentina corpul cald si sa nu permita gerului sa patrunda, pe cand toamna gecile sunt usor subtiri, pemintand o caldura accesiblila si o mibilitate mai mare.
Cele mai indicate geci sunt cele din piele care ofera cumparatorului o rezistenta indelungata si o placere de durata, spre deosebire de cele din musama sau fas, care chiar daca sunt la un pret mai accesibli, rezistenta lor este de scurta durata. Pe parcurs va veti da seaman ca investind intr-o geaca de piele sau din blana va fi una din cele mai bune alegeri ale dumneavoastra intrucat nu va mai fi nevoie sa va schimbati geaca o data la 3 luni sau in fiecare an.
Gecile de iarna difera in functie de locul in care va aflati. De exemplu gecile de munte sunt destul de groase intrucat va ofera o caldura optima necesar corpului vostru in raport cu temperature sau inaltimea la care va aflati si tin de parte umiditatea.
Pentru o escapade pe mare recomand o geaca confectionata dintr-un material impermeabil precum Geaca Puma Inshore Jacket care se inchide cu fermoar si scai , are doua buzunare laterale , un buzunar interioar , captuseala si gluga.
Gecile pot fi categorisite in functie de marimi si trenduri precum: gecile de iana friguroasa, pentru o zi racoroasa, intre cele doua sezoane toamna –iarna,pentru zilele ploioase, etc.
Geaca are o atributie semnificativa si prezinta un must have in garderopa dumneavoastra.
O geaca calduroasa intr-o zi racoroasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu