joi, 15 septembrie 2016

Genti colorate pentru vara

Odata cu venirea verii garderoba unei femei se schimba radical. Hainele groase sunt inlocuite cu rochii din materiale fluide, racoroase iar accesoriile sunt elementele care vor face diferenta pentru orice tinuta. Gentile colorate  sunt vedetele anotimpului cald. Doamnele pot alege dintr-o varietate de forme si culori: albastru ciel, galben, verde sau orange.
Poti opta pentru piese neconventionale, cu imprimeuri  florale sau tropicale, perfecte pentru vacanta. Femeile au nevoie de o geanta spatioasa pentru a putea pune tot ce este necesar pentru o zi de plaja sau piscina. Pe langa functionalitatea gentii, femeile cauta tot ce este la moda, cu un aer fresh de vara.

http://www.urbanbag.ro/shop/genti-de-umar/geanta-de-umar-urban-bag-oxford-khaki/


Femeile trebuie sa acorde o atentie deosebita micilor detalii deoarece ele fac diferenta. Chiar daca te duci la birou, o geanta clasica, intr-o culoare puternica va iesi in evidenta si iti va completa tinuta in cel mai frumos mod. Nu este nevoie sa poti culori neutre, chiar daca vei sta toata ziua la birou. O geanta frumoasa, clasica dar colorata aduce un plus de vitalitate oricarei tinute.

Daca te pregatesti de evenimente festive,pe langa rochie si pantofi, ai nevoie de o geanta sub forma de plic sau un clutch simplu, in nuante metalice de auriu sau argintiu pentru a adauga stralucire si rafinament.

Nu este nevoie sa investesti sume mari pentru a fi eleganta, poti gasi genti dama ieftine chiar online, astfel poti evita aglomeratia din magazine si te poti insipira de pe site-uri de specialitate, completandu-ti tinuta cu un accesoriu ce te va scoate in evidenta. Viziteaza magazinul nostru pentru a gasi geanta perfecta de vara pentru tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu