luni, 10 octombrie 2011

Haine online , Haine , Haine iarna

A sosit timpul de mult asteptat, de mult laudata sau de altii de mult amenintat….a venit timpul san e schimbam, sa trecem la un nou capitol , la noua pagina alba pe care sa ne lasam faptele , pe care san e rescriem si sa compunem o noua tendinta.
Cu totii ajungem cu sau fara voia noasta, impinsi de altii sau condusi de prorpiul nostru destin la un prag in care trebuie sa trecem peste trecut, sa-l lasa in urma si sa incercam sa ne descurcam singuri in acesta viata teribila unde fiecare este pe cont propriu , in care nu putem avea incredere in nimeni, in care nu ne putem sprijini pe umarul nimanui sau spune offurile noastre decat propriei noastre persoane si pe “tzoalele “ noastre pline de ramsite ale trecutului si de amintiri nemuritoate.
Departe in lumea larga , unde nimeni nut e cunoaste , unde lumea nu doreste decat sa te scufunde sis a te distruga singurul lucru pretios pe care il poti avea alturi de tine este acea haina care te-a urmarit peste tot , care a fost alturi de tine la bine si la rau, la iubire si la dezamagire, care niciodata nu a spus nu sau nu s-a impotrivit atunci cand ai dorit sa impartasesti cu ea trairile tele.( nu ca ar fi avut vreo solutie
Pentru multi haina exprima si tine un loc important in viata ta, ea te ajuta la nevoie si tot ea este acolo sa-ti stearga lacrimile. O haina este ca un camin pentru un nevoias, ca o cupa de dragoste pentru cei saraci in iubire, ca un strop de fericire pentru cei dezamagiti si ca o mica atentie pentru cel “ invizibli “ atunci cand este oferita cu dragoste si sinceritate. Sa nu va lasati pacaliti de aspectul ei considerand-o ca o simpla carpa sau ca o bucata de material, ea este cu totul altceva, ceva innovator si special peste tot in aceasta lume.
Pentru mine haine
este un refugiu , un loc ascuns de lume unde ma pot ascunde, unde imi pot crea vise , unde sperantele mele nu sunt spulberate la primul hop si in care am o incredere deosebita, ea facand parte din propriami persoana si din caracterul meu. Prin haine ma pot exprima, pot avertiza lumea atunci cand sunt nervoasa de o apropriata tornado , pot da frau liber iubirii si ma pot elibera de aspectele negative ale vietii.
My chlodes my soul
My wardrobe my feelings
I know it’s strnge but it’s true
I know you feel de same to
Cu toate asta a venit timpul , timpul sa renuntam la hainele vechi si sa incepem noi aventuri, noi prietenii alaturi de alte haine, de alte amitii care vor fi alaturi de noi , care ne vor sprijini si ne vor da sperante. La fel cum fiecare anotimp are nevoie de timp pentru a face tranzitia asa si noi avem nevoie de timp pentru a trece mai deprarte , pentru a lasa urmasilor nostri trecutul nostru, greselile si cararile pe care le-am urmate prin acele haine ravasite , este timpul sa ne luat la revedere de la hainele noastre vechi sa sa incep un nou capitol, o noua intalnire la magazine pentru un nou viitor, un viitor plin de miste la fel ca si urmatoarea noastra geaca de piele sau jeans care ne vor conduce in lumi necunoscute si care ne vor ajuta sa trecem peste gardul vecinului..
Deci dragi fetite si baietei cred ca asosit vremea , luati-va la redere de la aceste haine si incepeti cautarile , incepeti sa va distrati printre alte haine, incepeti sa va creati un viitor mai stralucit cu ele si un nou drum cat mai fericit….Bucurati-va de hainele voastre si nu uitati ca ele au fost mereu cu voi si ca mereu vor fi…peace out….

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu