joi, 19 mai 2016

Blugii Pepe Jeans

Cu totii stim cat este de dificil atunci cand trebuie sa ne alegem hainele.Desi gusturile nu se discuta in general hainele si maniera in care le combinam sunt aspecte importante.
Oamenii sunt pretentiosi cand vine vorba de culoare ,material dar si de pretul lor .
Culorile deschise scot in evidenta partile bune si distrag atentia de la zonele problematice. Culorile inchise dau impresia de subtiere,aceasta fiind o regula pe care toti ar trebui sa o cunoasca.

Materialele dure si voluminoase vor da impresia ca ai o greutate mai mare, iar
cele fine scot in evidenta forma corpului. De asemenea materialele care se muleaza sau materialele aspre poti ascunde zonele cu probleme.



Pentru ca vorbeam mai sus de pret ,multi dintre noi compara pretul cu calitatea. Parerea multora este ca atunci cand cumparam blugii Pepe Jeans , calitatea lor nu este una prea buna.Cei mai multi oameni ajung la parerea ca mai bine cumpara un produs mai scump si bun,decat doua si ieftine la o calitate nu la fel de buna.

La barbati este putin mai usor in a-si alege hainele , asta chiar daca in ultima perioada barbatii acorda mai multa atentie ca niciodata felului cum arata. Studiile arata ca femeile detin mai multe haine si asta pentru ca au acest impuls de a cumpara lucruri noi,la moda, in timp ce barbatii isi cumpara haine doar atunci cand au nevoie.

Ce anume trebuie sa stim atunci cand alegem cu ce sa imbracam? Ei bine cel mai important lucru de care trebuie sa tinem cont este silueta noastra,sa stim cum sa alegem hainele potrivite pentru a ne evidentia corpul. Haine barbati si haine femei este o alta tema interesanta.

Femeile de regula au o problema cu kilogramele in plus si sunt disperate sa-si ascunda orice mic defect. Si pentru a impaca pe toata lumea trebuie sa mai stim ca desi pe podium vedem doar haine care stau bine unor persoane suple, exista optiuni si pentru celelalte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu